Victor Flatau - Golfproffs

Blir en del av en spännande resa ihop med Victor! 

 
Victor är en ödmjuk person som uppskattar all hjälp han får och försöker alltid ge tillbaka i den mån han kan. Allt för att skapa ett bra team med människor runt omkring sig och samarbetspartners att jobba med under längre perioder.
 
Victor står för ärlighet, integritet, förtroende och en hög nivå av professionalism - något alla företag vill vara förknippade med.
 
Ditt varumärke kan synas på flera olika plattformar, exempelvis din logotyp/namn på kläder, golfbag, keps, hemsidan. Eller för er som vill komma närmare golfen kan Victor erbjuda golf clinics, deltagande i ert event eller er golftävling, privata teknik och spel lektioner.
 
"Jag förstår att alla vill ha ut olika saker av ett samarbetsavtal. Jag är därför beredd att arbeta individuellt med dig för att möta dina behov och förväntningar för att stödja mig. Det är ett av mina mål, att vi båda ska få ut det mesta möjliga av samarbetet. Utan ditt stöd kan mina mål bli svåra att uppnå, så än en gång kommer jag göra allt jag kan för att se till att du är nöjd med ditt beslut att investera i mig!" 


Sponsra en golfspelare

Webb från Devello Om cookies